sntlogo

Hem  Konsulttjänster  Utbildning  Om oss  Kontakta oss  Länkar

In English This page in English
 
 

Linux - utbildning och support

SNT är specialister på Linux och öppen mjukvara. Vi har sedan 1999 utbildat kunder som Utfors, SAAB, Ericsson m.fl. i öppen mjukvara. Lägre kostnader, ökade krav på stabila system, större säkerhet och ökad möjlighet att anpassa system är några av de många skäl som gör att våra kunder byter till Linux. Vi är din partner inom utbildning och support i processen att nå ökad affärsnytta med Linux och öppen mjukvara.

Migrering från Windows till Linux
Vi erbjuder kvalificerad konsulthjälp vid migrering från Windows till Linux av både server- och skrivbordsmiljöer. Vi går tillsammans med dig genom de system som finns, upprättar en plan och analyserar initialkostnader för ett byte av operativsystem.

Support, drift och underhåll
Vi erbjuder avtal för support, drift och underhåll av Linux-system och applikationer. Vi kommer fram till en skräddarsydd lösning i samråd med dig - vi har inga standardavtal utan enbart kundspecifika lösningar.

Utbildning
Sedan 1999 har vi hållt IT-utbildningar inom öppen mjukvara, med bland annat Ericsson och ÅF som kunder. För mer information om våra kurser, se vår kurssida.

Server-tjänster för Linux
Vi är experter på Linux - vi använder det själva för våra webbhotellservrar sedan 1999. Främst arbetar vi med SuSE Linux, men har även kompetens inom RedHat, samt andra Linux och UNIX-plattformar. Vi kan erbjuda support och konsultarbete med att sätta upp databasservrar, webbservrar, mailservrar et.c. för Linux på ert företag eller genom en hyrd tjänst (hosting) hos oss.

Programmering och utveckling
Vi tror på konceptet fri mjukvara. Fri mjukvara ger möjlighet till snabbare resultat till lägre kostnad eftersom utvecklingsarbetet sker öppet i samarbete med andra.

Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss för mer information via vårt formulär eller per telefon eller e-post.

 
       

 

sntlogo Postadress Sparbanksvägen 59, 129 30  Hägersten
E-post
info@snt.se  Hemsida www.snt.se
Tel 0771-48 76 54  
Fax 0771-48 76 56