sntlogo

Hem  Konsulttjänster  Utbildning  Om oss  Kontakta oss  Länkar

In English This page in English
 
 

Konsulttjänster

SNT erbjuder konsulttjänster främst inom system baserade på öppen mjukvara. Detta innebär att kostnaden för mjukvaruinköp landar på noll eller nästan noll. Det har också visat sig att öppna system ofta har bättre stabilitet än låsta system.

Databasdesign
Vi erbjuder er hjälp att analysera er data och upprätta en databas-struktur som passar er information. Efter detta steg är klart diskuterar vi tillsammans med er fram en bra lösning baserad på öppen mjukvara. Lösningen kan kopplas till webben så att ni t.ex. kan uppdatera data överallt, eller sälja/presentera information till era kunder.

Server-tjänster för Linux
Vi är experter på Linux - vi använder det själva för våra webbhotellservrar sedan 1999. Främst arbetar vi med Debian och Ubuntu, men har även kompetens inom RedHat, samt andra Linux och UNIX-plattformar. Vi kan erbjuda support och konsultarbete med att sätta upp databasservrar, webbservrar, mailservrar et.c. för Linux på ert företag eller genom en hyrd tjänst (hosting) hos oss.

Webbprogrammering
Vi har ett antal referenser där vi arbetat med webbprogrammering, bland annat har vi utvecklat en webbshoplösning för Handla ihop. Vi har även ett stort utbud färdiga program som vi kan erbjuda - bl.a. för webbhotelladministration, automatiserade utskick via mail till kunder, driftkontroll av servrar, inloggningssystem på webben med mera.

Fri mjukvara
Vi tror på konceptet fri mjukvara. Genom att använda oss av moduler som andra utvecklat och sedan anpassa dessa, dels genom ändring och dels genom översättning till svenska kan vi utföra programmeringsuppdrag till en lägre kostnad med snabbare resultat. Till program som vi varit med om att anpassa till svenska förhållanden hör CMS-systemet Concrete5.

Linux
Läs mer om våra Linux-tjänster på en separat sida.

Kontakta oss för mer information via vårt formulär eller per telefon eller e-post.

 
       

 

sntlogo Postadress Solskensvägen 36, 432 54  Varberg
E-post
info@snt.se  Hemsida www.snt.se
Tel 0771-48 76 54  
Fax 0771-48 76 56