sntlogo

Hem  Konsulttjänster  Utbildning  Om oss  Kontakta oss  Länkar

In English This page in English
 
 

Utbildning

SNT erbjuder utbildning inom dataområdet, främst med inriktning på öppna system, Internet, programmering och databaser. Kontakta oss gärna för närmare information om våra kurser.

Skräddarsydda kurser
Många av våra kurser genomförs skräddarsydda för företag. Detta innebär en klar fördel gentemot att anlita andra kurshållare, eftersom innehållet är anpassat och relevant för just ert företag.

Operativsystem / systemadministration
Linux systemadministration
Linux har haft en otrolig tillväxttakt i användande, p.g.a. dess stabilitet och kostnadseffektivitet som webbserver och intern server i företag.

Byta från Windows till Linux
Linux är nu fullt i klass med Windows som operativsystem på skrivbordet i företag. Byt från Windows och vinn ökad stabilitet, slipp virus och minska dina licens-kostnader. Kontakta oss för mer information om denna kurs.

Programmering
Dynamisk webbutveckling med PHP och MySQL
PHP är ett specialanpassat språk för webbprogrammering. Tillsammans med MySQL utgör språket ett svårslaget och plattformsneutralt alternativ för databasdriven webbutveckling.

Perl grundkurs
Perl är den schweiziska kniven inom programmering. Används för systemadministration i UNIX och LINUX och för webbprogrammering

HTML
Även om man använder ett grafiskt program som Dreamweaver för att göra webbsidor, behövs kunskap i HTML som en grund att stå på.

Javascript
Javascript används för att kontrollera formulärdata och utveckla mer levande webbsidor med t.ex. menyer och popup-fönster.

Databaser
Utbildning i databashantering med SQL
Söka och lagra data i databaser med SQL. Kontakta oss för mer information om denna kurs.

Allmänna villkor
Se våra allmänna villkor för mer information.

 
       

 

sntlogo Postadress Solskensvägen 36, 432 54  Varberg
E-post
info@snt.se  Hemsida www.snt.se
Tel 0771-48 76 54  
Fax 0771-48 76 56